Lite bilder

Drar upp lite bilder från helgen. Har äntligen fått mina linnen som jag beställt från Asos också!


Rygg/biceps/axel-bild

Dålig bild men.. något måste man ju bjuda på! :p

 

 


Tricepsbild

Tog lite spännbilder som pre workout inför gårdagens andra styrkepass så tar och bjuder på en av dem. Körde ben på eftermiddagen vid 3tiden och vid halv niotiden stack jag och körde bröst. :) kan säga att jag har sjuuk träningsvärk i benen och börjar känna av lite i brösten nu, härligt! :D

Utkast: Apr. 19, 2013

Du ska köpa hen
Din lilla bananbajsare
Jävla teskedshuvud!
 
 
Bloggrape av Tobbe

Axelbild


Video från vårt projektarbete

 

Lite färskare viktuppdatering

Vikten som jag publicerade igår var för min dagsvikt i lördags (var kring 18tiden) så var väl lite högre än min morgonvikt. Vägde mig iaf idag och min morgonvikt låg på 74,7! :)
Var väl allt för tillfället, cya! :)

Vikter för deffen

Glömde skriva ned min vikt innan deffen och vad jag har för mål osv. Tog genomsnittet av morgonvikten de 3 sista dagarna av bulken för att få ett någorlunda precist värde att jämföra med senare. På fredagen vägde jag 77,2; på lördagen 76,5 och på söndagen 77,5 vilket placerade mig på en snittvikt på 77,1kg. Mitt mål med deffen var att komma ned till 73 kg fram till den 15e maj då vi drar iväg på studentresa, då jag hade drygt 5 veckor på mig så innebar det att jag skulle behöva gå ned ca 0,8kg/vecka med ett dagligt intag på 2100kcal för att nå mitt mål. Nu när den första veckan gått så kan jag säga att jag gått ned 1,6kg(eller 2,0kg ifall man ska vara positiv och räkna direkt från söndagens värde) och väger då alltså 75,5kg för nuvarandet. :)

Ryggbilder

Hehe, hittade rätt bra ljus i en provhytt, dålig kamera dock så det ser ut som man lagt på ett filter på bilderna haha! Dock så blev det ju mest trapsen och axlarna som framhävdes men whatevs! ^^
 
 

SelfMotivera

Self Omninutrition håller en tävling där de lottar ut ett sommarpaket med protte, aminos, bcaa osv. I den tävlingen så skulle man skriva ett motivationsbrev om varför man skulle vinna. Länk till tävlingen kommer nederst i inlägget. Här kommer mitt brev:

"Jag tränar tyngdlyftning aktivt och försöker hinna med 8 pass/vecka men som student så är det knapert med pengar och massvis med utgifter. Ifall jag skulle vinna så kan jag äntligen få ut maximalt resultat av träningen och för att få kunna klar av så många fysiska och psykiska utmaningar jag kan! För detta hade varit en ordentlig hjälp för min kropp och själs resa, min resa som handlar om att jag SKA bli den starkaste versionen av mig själv."

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151417264844092&set=a.179039419091.122351.157112234091&type=1&theater

Projektarbete, njursten och deff

Ja, som sagt så skulle jag skriva ett inlägg ikväll om varför jag varit så inaktiv på bloggen... eller ja.. mer vad jag gjort medan jag varit inaktiv ^^ Jag har helt enkelt haft väldigt fullt upp, även fast jag egentligen haft en hel del tid men det är ju inte alltid som man orkar med att blogga.
Först och främst så var deadlinen på projektrapporterna till ens projektarbeten igår(tisdag) så jag och Simon har fått jobba en hel del på att först försöka färdigställa vårat arbete och sen skriva rapport.
Andra grejer har också tagit en hel del tid men det är inget som jag orkar gå in på. I torsdags(eller fredags) så pissade jag ut en njursten. Det gjorde förjävligt ont och jag var nära på att spy av smärtan. Ska inte gå in på några detaljer men det förstörde halva lovet iaf och tack vare det så har jag tvingat mig själv att ta det lugnt med gymmandet några dagar men imorgon blir det att dra och köra stenhårt! :)
Mormor har blivit väldigt krasslig så har varit och hälsat på henne på sjukhuset men det ska jag inte prata om.
 
Deffen började i måndags, har väl gått helt okej, svårt när man har skola och så. Går runt hungrig men hittar inget ätbart som inte innehåller 1000 kcal/100gram, har dock en kesella som väntar på mig men har slut bär och ingen fun light eller annat som går bra att blanda med.
Fem veckor kvar exakt till vi åker till Rhodos, fy satan så gött! :D Vill inte skriva ett allt för långt inlägg då folk bara tycker det är jobbigt att läsa så.. Until next time! Cya, folks!

Ursäkta

Ursäkta för att jag varit lite inaktiv de senaste dagarna, kommer med ett "catching up"inlägg senare ikväll!

Andra videoinlägget

Mycket mer bekvämt än att hålla på och skriva. Tar nog och försöker göra ett videoinlägg om dagen bara för att. En ny kamera behöver dock införskaffas men det får man lösa någon annan gång!
 
 

Videoinlägg

Tänkte prova dra ett videoinlägg för skojs skull!

Backintervaller

Tjenare! Var och körde backintervaller uppe på pagla med Tobbe idag, var riktigt härligt väder må jag säga! Sjukt kul att köra då! (: Är skönt att ha börjat köra lite kondis! 4e passet på två veckor iaf, alltid något!..
På måndag börjar deffen så har exakt en vecka på mig att lägga ett bra avslut på bulken. Har lite blandade känslor inför deffen faktiskt!
Nåja, peace out, motherfuckers! ;)

RSS 2.0