Badvaktsutbildning

Tänkte bara säga att i fredags så var jag och gjorde tester inför att få gå en badvaktsutbildning på Nordpoolen så att man senare kan vikariera där. Klarade testerna och är sjukt stolt eftersom att jag har haft en fobi för att bada sedan 6 år tillbaka och håller på att kämpa bort den. Första testet bestod av 100m simning på tid varav 50m var bröst och 50m var rygg utan att använda armarna. Det andra testet gick ut på att vi skulle simma bröst 25m för att senare dyka ned på 4m djup och plocka upp en docka från botten för att sedan bogsera en person 25 meter tillbaka. Detta skulle vi göra på 1min & 40sek. :)
Stolt!

PB i mark

Yaay, idag så lyckades jag ta ett nytt personbästa i marklyft! Körde vanliga, inga sumos eller så! Tog iaf 100kg! Körde dock bara 1 rep eftersom jag blev alldeles för exalterad för att fortsätta! :D Körde innan rätt många rep på 90, 80, 70, 60 och 50kg! : )

Bilder på kakan

j


Migrän

Haft migrän idag så legat och sovit hela dagen fram till 6tiden, sen så har jag varit duktig och bakat en gainerkaka som blev riktigt god! Utgick från ett klassiskt kladdkakerecept men ändrade bara lite : ) Skrivit receptet såhär:

100g smör
2dl strösocker
2st ägg
1dl mjöl
1,5msk kakao
1,5dl gainer (serious mass med chokladsmak använde jag)

Slå på ugnen på 200grader i 12-15 min, kändes som att kakan skulle bli väldigt tunn men den svällde upp rätt mycket i ugnen så : )
Smält smöret i en kastrull
Tillsätt därefter socker och ägg, rör om och blanda ordentligt.
Släng ned resten av ingredienserna, blanda om.
Dra ned allt i en ugnsform (bröad eller inte spelar ingen roll, du som får diska i slutändan, min kaka klibbade iaf inte fast särskilt mycket och jag struntade i att bröa formen)
 
Blev grymt nöjd med resultatet, fick inte ned så mycket gainer fast den gav ändå ganska mycket bismak men inte något märkvärdigt! Konsistensen blev super! Väldigt luftig och inte för kladdig men inte heller torr någon stans! : )
Kan slänga upp bild imorgon!

Helg helg

Nu är det äntligen fredag så jag har stackat upp inför helgen med en massa kesella, göttans!
Har en massa plugg att göra dock så det känns sjukt beiget! Aja, bara att bita ihop osv!
Har inte mycket mer att skriva annat än att jag försökte mig på att köra 60kg i bänk, (maxade 45 då jag började) men var precis på gränsen att jag inte fick upp den, så tar det nästa pass istället! ;)

Armar

Idag körde jag ett gött armpass! Mia fotade!
Tricepsbilden är från helgen har jag för mig! Var några dagar sen iaf!
Ser ut som att jag har jävligt dålig teknik på bicepsbilden också men hade just kört färdigt alla bicepsövningar så var riktigt slut!


Höger och vänster

Armpass idag, gött!
Äntligen skaffat ett nytt nyårslöfte, det kom nämligen med posten idag! Att fylla ut detta linne till mitten av april/första maj då deffen börjar inför studentresan till Rhodos som är den 15e maj!

Inte alls flottig frippa btw!


Ny dansvideo

 

Ångest ångest

Snart så är det skola och jag har så sjukt mycket att göra inför måndag och här så sitter jag ändå och slarvar bort tiden :/
4 dagar att plugga igenom motsvarande ca 150timmars lektionstid för att kunna få VG.. gött! Aja, mitt fel att det blivit som det blivit!
 

Nyårsafton

Käkade bästa nyårsmiddagen jag ätit någonsin igår!
Fullkornsmakaroner och Guldfågelns kycklingkebab-bitar! Lite extra lyx med grandiosa-pizza som vissa käkade också!
Festen som vi senare skulle på, i bergnäset, blev inte av så då begav vi oss mot en annan fest i staden. Alla blev utkastade därifrån precis innan vi kom. Olivers och O'learys kom vi inte in på. Så vi drev istället runt i stan och var odrägliga ungkarlar! :D
Är iaf inte ett dugg bakis idag så det är ju bra!
Nu ska jag ta och spila lite spiil! C'ya!

RSS 2.0