Soligt

Bra dag idag, än så länge iaf!
Riktigt skönt väder, nu känner man att våren är kommen!
Körde bröst idag på BAK (har ju börjat gymma på 24/7 också) med Mia! Bra pass! Synd bara att triccarna höll på att brista totalt efter armpasset igår! Imorgon blir det att jobba vilket är jättebra. Börjar dock 06.30 vilket känns riktigt jävla tungt men det är bara att bita ihop! Vet dessutom inte heller vem det är jag ska jobba med!

Någon bild

Någon vecka gammal dock!


Sisådära

Jobb igår, sjukt tung dag!
Filming av lite liveperformance av Stay Second idag. Det blir följt av festande! Fett!
Vill gymma! Haft för lite tid på sistone, måste göra mer tid!

Bloggens första benbild

Ingen förhandspump eller något innan


Uppdatering för de gångna dagarna.

På sistone har det hänt en hel del saker, vilket är en av anledningarna till varför jag inte bloggat något.
 
Onsdag: GMU antagningsprov från 09.00 till ca 17.00. Klarade proven men kommer inte kunna bli jägare ifall jag inte får ett intyg av en lärare som bevisar att jag inte är allergisk mot pollen. Antagningsproven var på F21 så efter det blev det en visit på donken och Team Sportia i LÅ så kom inte hem förrän sena timmen!
 
Torsdag: Alla hjärtans dag. Dagen spenderades - efter skolan - i Luleå med middag och bio i sällskap av Betty så kom inte hem förrän sena timmen då heller. Good Day to Die Hard var titeln på filmen som vi såg. Hemkommen sent då också.
 
Fredag: HLR-utbildning på Hildurs från 16.30 till 20.45. Efter det blev det poker och häng med trevlig grupp :)
 
Lördag: Projektarbete hela dagen fram till middag. Resulterade i att jag brände bort lite av mina ögonbryn,ögonfransar och lite hår från vänster tinning! hahah! Efter det körde jag första gympasset på en vecka! Ben blev det och jag tog nytt PB i benböj, som är skamligt lågt... 3x90 iaf! Tog en lugn kväll efter det och skulle faktiskt blogga men skulle först bara ta och föra över lite filer från gamla datorn, bilder, filmer, musik och sånt! Det tog väl... 2-3 timmar och började leka i Photoshop efterråt så... Klockan hann bli halv 3 och jag skulle upp tidigt idag så... Kom dock ändå inte i säng förrän 3.30 - 4.00 tiden så... heheheheäheähähhöhöhö
 
Idag (söndag): Första jobbdagen. Introduktionsdag på Nordpoolen. Jobbat från 09.30 till 20.30, alltså 11 timmar.
Haft en riktigt bra dag, rolig arbetsmiljö med bra arbetskamrater och självklart en allmän arbetsplats. Tiden har gått fort och har inte känts som att man jobbat. Självklart är man slut och så vidare men jag antar att ni förstår vad jag menar? ;)
 
Kanske drar upp några bilder imorgon.
Tänkte också säga att jag lyckats komma upp i över 74,5 kg i morgonvikt! :D
 

How to pick up a girl at the gym- haha!


Mark

Igår så körde jag 2 set på 100kg i mark, första settet 5 reps och andra 6!
Kan väl dra upp en rolig bild också! ^^ Kan säga att jag har sjuuk träningsvärk efter det!


RSS 2.0