Hej

Har sedan i måndags börjat köra 3x10 set och reps istället för 4x6. Känns rätt skönt, lite ovant men man kommer ju rätt snabbt in i det igen så. Kommer bilder snart också, var och fotade lite hos Tobbe för någon dag sedan. Nu ska jag kicka iväg till Erikslund för att vara med Ida, piiis aout!

Comeback

Varit på både skolan och gymmet idag. Rygg och biceps fast skippade nog alla ryggövningar då vi körde alla biceps först och jag blev rätt slut av det och vill inte ta ut mig allt för mycket när jag fortfarande är sjuk. Har klarat ut dishonored, yay!
Högskoleprovet imorgon, är inte alls taggad!

Sjuk

Har råkat fånga någon förkylning :/ Så var sängliggandes hela dagen igår och halva dagen idag, klev upp och har strosat runt lite sedan 16-tiden, har nu käkat middag och ska nog lägga mig och kanske lira lite. Har trots allt köpt dishonored som jag inte hunnit börja lira något på!
Lär nog inte bli någon träning för mig imorgon :/ Men förhoppningsvis på fredag och då är det bara att kötta!!

En bild säger mer än tusen ord


Träningsvärk osv

Har en massa träningsvärk nu, fett! :'3 Var ju en period där man inte kände så mycket. Körde axlar & mage idag, hade sjukt ont i huvudet :/
Aja, bara att härda! Ikväll så blir det åter igen utgång. 5e helgen i rad som alkohol förtärs, inte bra!
Nu blir det käk, sedan direkt till Tobbe för bastu och alkoholförtäring.

Peace!

Ny dansvideo


Tja fan!

Körde bröst och biceps idag! Gick fint! Prövade ett set med 22,5kilos hantlarna på hantelpress idag, gick bra och hade nog lätt kunnat dra ett till men var inne på 3e setet redan och kände mig lite krasslig så..
Sjuk träningsvärk från benpasset som vi körde igår, härligt! =)
Kommer nog att slänga upp någon bild i närtiden, förhoppningsvis imorgon efter ett rygg- & bicepspass.
Det var allt från mig för idag, hör av mig!

Axlar & mage

Körde axel- & magpass idag på morgonen! Gick fint! Enda nackdelen var att jag försov mig litet granna och fick stressa igenom vissa övningar som Tobbe och Alle (som kommit upp till Boden nu över några dagar) redan hunnit köra!
Skola sen och efter det har jag umgåtts med trevligt folk. nu blir det att lägga sig och vila litet så... Take care! Eller något!

Fett!

Drog nya personbästan idag! 20x4x6 på hantelpress, 17,5x4x6 på flies! Sen så väger ju själva hantelstängerna 2kg så blir ju 22 och 19,5 egentligen! Prövade köra dips med en 20kgs vikt hängande också.. Var sjukt tungt och blev slarvigt så tror jag håller mig till 10kgs minst ett pass till, kanske går upp till 15kg istället!
Var väl allt från mig, kommer förhoppningsvis nya bilder snart! : )

Gamling

Igår så firade jag min födelsedag, hade jättetrevligt! : )
Blev inget gym-pass idag, för bakis för något sådant!
Ben imorgon, första gången! Får se hur det går : )
Allt från mig så länge! Byes!

Birthday

Såhär kände jag mig för någon stund sen (rättare sagt för 45-50 minuter sedan). Min födelsedag idag då, fett! Hoppas på en bra kväll osv!

Ghym

'Ello everybody!
Körde ett riktigt skönt bröst & tricepspass idag. Uppvärmning med dips och en massa jävla reps bänk med endast skivstången. Fortsatte med (ordnad efter tid utfört) bänkpress, dips, flyes, skivstångs decline, hantelpress, dips igen och sen triceps pushdowns. Gick allmänt superbra, förrutom på bänken då jag kanske var lite för lite uppvärmd! Missade säkert också att ta med någon övning men whatevs!
 
Nytt PB i declines med skivstång, 6rep x 60kg x 3set. Körde 4e settet med 70kg men blev för mycket!
Nytt PB i flyes också, lyckades köra med 17,5kgs hantlarna utan att det gick trögt! Tar nog 20kgs nästa pass! :')
 
På lördag(i övermorgon) fyller jag förresten 18 år! Så ifall jag skulle råka glömma bort bloggen lite nu de närmsta dagarna så är det pga det. Lär förhoppningsvis inte göra det men man vet ju aldrig!
 
Ciaaooo!

Japp

Hej! Idag har det varit en skön dag! Endast haft 2 lektioner (i vanliga fall 4). Hål från 09.40 till 13.50 så stack hem och sov ett tag! (y) Efter skolan blev det ett fint rygg- & bicepspass! Har ökat från 22,5 till 32,5 på skivstångscurls på bara någon vecka, nöjd!


RSS 2.0